Tuesday, 5 July 2011

awak kalau bg ta eclas ckap :)



awak ? awak ? awak ? kenapew awak suke mengukit apew yanx awak daa beri at fwenz baik awak , terutama zana .. kawan awak mase fom 1 ? macammacam awak buat ka dea kan ..  awak kalau raserase tax ECLASS ! ta payah lhaa rajin na bg thinx at fwenx awak ..   


awak ? awak ? ta kan saia na guwau psall saia ta bg biskut oreo awak na melenting ? camon lha babe  
awak nak b'masammasam muke dengan kawan baik awak zana , sedangkan itu salah saia kowdd ? awak dengan BUDAK LELAKI awak ade mood na layn ? dengan kawan awak walaupon itu just gurau awak na bad modd , apepasal  ? :)


pasal zana letax biskot oreo dalam beg awak , awak na melenting lgy ? awak ckap ingat awak ta ade perasaan saia buat mcm tu ? just gurau jea kowdd awak ckap beg awak kotor kene biskut oreo awak tu .. kotor sikedd jea kowdd ? kalau awak tanak basohh , bg saia basohhh .. ta pyah na buat TAIK ! awakcakap dengan kawan saia ZANA 'PUNYE BANGSA PENTINGKAN DIRI ! LEBIH BAEK KAWAN DENGAN BINATANG ! N BAGAIBAGAI LHAA :)awak nak same kan kawan awak dengan BINATANG ? senangsenang awak kawan lhaa dengan BINATANG awak tuu .. mybe BINATANG awak bole jage perasaan awak kan ? tak macam saia :)


awak da tak ade kawan kew ? nak tegur saia ngn kawankawan awak yanx awak same'kan binatang tu ? awak anta wall at saia mcm ney 


salam,,arewa n the geng's aq really nax mnx maf ats prangai aq tdy kat q0la emg aq twu tdy tuw kterlaluan aq xtaw asl ary niyh aq jdy cmniyh aq nye pale daa bi0l cket niyh arey myb ck0p td0e 2 aq bengang jew tdy e2 trsrah q0w nax mafkn aq kew tax yg pntg aq daa mnx maaf k...i really l0ve u all my bFf..i'm s0 s0rry 4 all my mistake ! Chococute Holicx and Zana Leywang ...
6 hours ago ·  ·  · See Friendship · Remove Tag

awak ingat saia nak b'tegur awak ke ? awak saia nak awak tahu , dry pade dulu saia memanx takk suke dengan PERANGAI awak yanx TAK MANTANG tuu .. saia takk cakap saia neyh mantang sangadd ke apew .. 


awak ? awak ? lepas ney SUMPAH saia takk akan makan sedikitt pon duit awak tuu .. saia bukan PENGEMIS minx makanan kat awak .. awak kalau awak bg saia takk eclass n nak owanx b'budi dengan awak , baek awak simpann jew hajat tuu cmue tu keyhh :)




  • end ~~ papay guy ! :)

No comments:

Post a Comment